Pianoles in Groningen

Al jarenlang geeft Addy Scheele pianoles in zijn eigen studio vlakbij het centrum van Groningen. De inhoud van die lessen wordt bepaald door jouw specifieke wensen en muzieksmaak. Addy kan zich zo flexibel aan jouw individuele wensen aanpassen, omdat hij zowel popmuziek, blues, jazz als klassiek heeft gespeeld en nog steeds actief is als professioneel pianist, componist en arrangeur.
Het maakt niet uit of je beginnend of al gevorderd muzikant bent, wilt leren improviseren of toch liever van bladmuziek speelt.
Je krijgt pianoles op een mooie Yahama vleugel, maar in de studio staan ook twee digitale piano's, synthesizers en een vintage Rhodes. Speciaal aan de pianoles is dat er muzieksoftware gebruikt wordt. Zo kun je tijdens de pianoles - en ook thuis - meespelen en improviseren met zelfgeproduceerde ritmesectie-tracks. Wil je zelf componeren of arrangeren, dan kun je daarin ook les krijgen. Hiervoor worden de muziekprogramma's Cubase en Sibelius gebruikt. Hier vind je meer informatie over de pianolessen.

Pianist

Als pianist met een breed repertoire speelt Addy Scheele in diverse combinaties. 
Van solopianist tot jazzcombo in duo- trio- kwartet- of kwintet bezetting.
Zijn veelzijdige ervaring als begeleider van vocalisten en instrumentalisten in diverse genres maakt hem tot een veelgevraagd pianist. Je kunt hem aantreffen bij jazzconcerten, cabaret, theaterproducties, chanson recitals maar ook als achtergrond entertainment pianist.
Hier meer over recente optredens.